Lek, utforskande och lärande

Aktivitetstavla

Självlysande stenar

Hål är alltid spännande

Vårt mål är att skapa förutsättningar för att barnen skall kunna ges rikt med möjligheter för att utvecklas, där vi som pedagoger skall vara goda och positiva förebilder. Vi har stor tilltro till barnens förmåga och på så sätt ser vi inga hinder utan bara möjligheter i vår verksamhet.
Utifrån de förutsättningar som finns på vår förskola försöker vi skapa en levande och inspirerande miljö som ska väcka barnens nyfikenhet, problemlösningsförmåga och utrumme för lek och rörelse.
Forskning visar på motorikens betydelse för koncentrationsförmågan och inlärning. Det är vetenskapligt klarlagt att bättre grovmotorik ger bättre detaljminne och finmotorik. Det finns ett signifikant samband mellan rörelse och inlärning av matematik och språk.

Senaste kommentarer

29.08 | 17:58

Vilken fantastisk förskola! Så mycket roligt och utvecklande ni verkar hitta på. Väldigt inspirerande! Jag ler när jag tittar på bilderna.

Monica nyfiken fskl.

05.11 | 11:08

Tack för fantastiska tips på inspirerande miljöer!

02.10 | 20:30

jag är tacksam för att ni delar med er av ert arbete och ger inspiration i det pedagogiska arbetet!! Önskar er allt det bästa <3